Storlek
25gram
VETEMJÖL (ursprung : Frankrike), vatten, SMÖR 16 %, choklad 10 % (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel : solroslecitin, naturlig vaniljarom), socker, jäst, ÄGG, salt, VETEGLUTEN, enzymer, VETEMALTMJÖL, deaktiverad jäst, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av: nötter, soja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, hasselnöt och mandel hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Protein | 6.4 g |
Kolhydrat | 44 g |
Fett | 18 g |
- Varav mättat fett | 12 g |
Salt | 0.93 g |
Fiber | 2.4 g |
Energi | 368 kcal |
Energi | 1542 kJ |
- Varav sockerarter | 12 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 6.4g protein.
Per 100g portion innehåller Pain au chocolate mini 25 g 44g kolhydrater tillsammans med 18g fett.
Pain au chocolate mini 25 g innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pain au chocolate mini 25 g innehålla spår av följande allergener: sojabönor, hasselnöt och mandel.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.