Frasig och smakrik Pain au Chocolat bakad med fint smör och två strängar god choklad.
Storlek
70gram
VETEMJÖL, vatten, vegetabiliska oljor och fetter (palm; solros), socker, kakaomassa, jäst, SMÖR(2,0%), salt, ÄGG, VETEGLUTEN, kakaosmör, emulgeringsmedel E322 (solros), mjölbehandlingsmedel E300, naturlig arom (smör). Kan innehålla spår av: sesamfrö, pecannöt, soja, mandel.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, nötter, sesamfrön, mandel och pekannöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1585 kJ |
Energi | 379 kcal |
Fett | 21 g |
- Varav mättat fett | 12 g |
Kolhydrat | 41 g |
- Varav sockerarter | 10 g |
Protein | 6.4 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 1.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 6.4g protein.
Per 100g portion innehåller Pain au Chocolat 41g kolhydrater tillsammans med 21g fett.
Pain au Chocolat innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Pain au Chocolat innehålla spår av följande allergener: sojabönor, nötter, sesamfrön, mandel och pekannöt.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.