Storlek
63gram
VETEMJÖL, vatten, socker, vegetabiliskt fett (palm, palmkärna, shea, raps), jordgubbe 7,1%, druvsocker, jäst, HELÄGGSPULVER, emulgeringsmedel (E471, E472e, E322 solroslecitin), margarin [vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja, sheaolja), vatten, emulgeringsmedel E471, salt, naturlig arom, surhetsreglerande medel E330], LAKTOS, salt, vit sirap, VETEGLUTEN, ÄGGVITEPULVER, VETESTÄRKELSE, klumpförebyggande medel (E170, E470b), förtjockningsmedel E440, glukossirap, bakpulver (E450, E500, E341), antioxidationsmedel E300, aromer, Konserveringsmedel E202, Surhetsreglerande medel E330. Kan innehålla spår av hasselnötter och mandel.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mandel, hasselnöt och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Protein | 5.6 g |
Kolhydrat | 43.1 g |
Fett | 14.3 g |
- Varav mättat fett | 5.2 g |
- Varav enkelomättat fett | 6.4 g |
- Varav fleromättat fett | 2.7 g |
Salt | 0.8 g |
Fiber | 1.4 g |
Energi | 328 kcal |
Energi | 1369 kJ |
- Varav sockerarter | 20.4 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 5.6g protein.
Per 100g portion innehåller Munk Jordgubb 43.1g kolhydrater tillsammans med 14.3g fett.
Munk Jordgubb innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Munk Jordgubb innehålla spår av följande allergener: mandel, hasselnöt och nötter.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.