- Livsmedel
- Djupfryst
- Kaffebröd/Degämne/Smördeg
- Övrig kaffebröd
- Munk Jordgubb
Munk Jordgubb
Storlek
63gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
VETEMJÖL, vatten, socker, vegetabiliskt fett (palm, palmkärna, shea, raps), jordgubbe 7,1%, druvsocker, jäst, HELÄGGSPULVER, emulgeringsmedel (E471, E472e, E322 solroslecitin), margarin [vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja, sheaolja), vatten, emulgeringsmedel E471, salt, naturlig arom, surhetsreglerande medel E330], LAKTOS, salt, vit sirap, VETEGLUTEN, ÄGGVITEPULVER, VETESTÄRKELSE, klumpförebyggande medel (E170, E470b), förtjockningsmedel E440, glukossirap, bakpulver (E450, E500, E341), antioxidationsmedel E300, aromer, Konserveringsmedel E202, Surhetsreglerande medel E330. Kan innehålla spår av hasselnötter och mandel.
Allergeninformation för Munk Jordgubb
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mandel, hasselnöt och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Protein | 5.6 g |
Kolhydrat | 43.1 g |
Fett | 14.3 g |
- Varav mättat fett | 5.2 g |
- Varav enkelomättat fett | 6.4 g |
- Varav fleromättat fett | 2.7 g |
Salt | 0.8 g |
Fiber | 1.4 g |
Energi | 328 kcal |
Energi | 1369 kJ |
- Varav sockerarter | 20.4 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
Vanliga frågor om Munk Jordgubb
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Munk Jordgubb?
I en portion på 100g finns det 5.6g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Munk Jordgubb?
Per 100g portion innehåller Munk Jordgubb 43.1g kolhydrater tillsammans med 14.3g fett.
Allergener
Innehåller Munk Jordgubb några allergener?
Munk Jordgubb innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete.
Vilka allergener kan finnas i spår i Munk Jordgubb?
På grund av tillverkningsprocessen kan Munk Jordgubb innehålla spår av följande allergener: mandel, hasselnöt och nötter.
Vem kan jag kontakta angående Munk Jordgubb?
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.