Storlek
100gram

Morotsmix (socker, VETEMJÖL, delvis härdat palmfett, helÄGGspulver, potatisstärkelse, modifierad stärkelse, VETEGLUTEN, bakpulver (E450, E500 VETE), VETEstärkelse, krydda (kanel), salt, stabiliseringsmedel (E 415)) morötter, vatten, rapsolja, socker, Färskost ( MJÖLK, GRÄDDE, MJÖLKPROTEIN, salt, bakterikultur, stabiliseringsmedel E410, E407), modifierad stärkelse, kokosolja, potatisstärkelse, SKUMMJÖLKSPULVER, arom, förtjockningsmedel E401, salt, vanillin, färgämne E160a. Kan innehålla spår av: soja, hasselnötter, valnötter, mandel och sesamfrö
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, nötter och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1550 kJ |
| Energi | 370 kcal |
| Fett | 19 g |
| - Varav mättat fett | 5.4 g |
| - Varav fleromättat fett | 0 g |
| - Varav enkelomättat fett | 0 g |
| Kolhydrat | 44 g |
| - Varav sockerarter | 31 g |
| Protein | 4.4 g |
| Salt | 0.84 g |
| Fiber | 1.1 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Easybake AB
Org.nr: 556398-3674
I en portion på 100g finns det 4.4g protein.
Per 100g portion innehåller Morotskaka 44g kolhydrater tillsammans med 19g fett.
Morotskaka innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Morotskaka innehålla spår av följande allergener: sojabönor, nötter och sesamfrön.
Du kan kontakta Easybake AB på följande sätt: Telefon: 031-21 15 60 . E-post: info@easybake.se . Adress: Stora Åvägen 19A, 436 34 Askim.