Gräddad och djupfryst jästdonuts täckt med glasyr (13,5%) och dekorerad med jordgubbssmak strössel (8%), färdig att serveras.
Storlek
22gram
Ingredienser: mjöl (VETE, ris), vegetabiliska fetter (palm, kokos), socker, vatten, jäst, dextros, sött vasslepulver (MJÖLK), skumMJÖLKspulver, laktos (MJÖLK), SOJAmjöl, vegetabiliska oljor (raps, solros), salt, VETEgluten, emulgeringsmedel (E471, E481, lecitiner), bakpulver och ämnen med liknande funktion (E450, E500), kakaosmör, naturligt smakämne, glukossirap, rödbetsjuicekoncentrat, ytbehandlingsmedel (E904, E901), inaktiv jäst, surhetsreglerande medel (citronsyra), fläderbärssaftkoncentrat. Kan innehålla spår av: Ägg, Mandel, Hasselnöt, Pekannöt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, sojabönor och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, nötter, hasselnöt, mandel och pekannöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1740 kJ |
Energi | 416 kcal |
Fett | 22 g |
- Varav mättat fett | 13 g |
Kolhydrat | 46 g |
- Varav sockerarter | 21 g |
Protein | 7.3 g |
Salt | 0.99 g |
Fiber | 2 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 7.3g protein.
Per 100g portion innehåller Mini Pinky Donut 46g kolhydrater tillsammans med 22g fett.
Mini Pinky Donut innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, sojabönor och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Mini Pinky Donut innehålla spår av följande allergener: ägg, nötter, hasselnöt, mandel och pekannöt.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.