Fransk Pain au Chocolat. Förjäst, frusen och penslad med ägg. Redo att bakas.
Storlek
6250gram
VETEMJÖL, SMÖR 20%, vatten, choklad 12% (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel, vaniljextrakt), jäst, socker, ÄGG, salt, VETEGLUTEN, mjölbehandlingsmedel (alfa-amylaser, hemicellulaser, askorbinsyra). Kan innehålla: sesamfrön, nötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, mjölk, ägg och sojabönor. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1584 kJ |
Energi | 379 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 13 g |
- Varav fleromättat fett | 0.485 g |
Kolhydrat | 41 g |
- Varav sockerarter | 11 g |
Protein | 7.3 g |
Salt | 0.89 g |
Fiber | 2.8 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Bridor SAS
Org.nr: 491668893
Kontakt
I en portion på 100g finns det 7.3g protein.
Per 100g portion innehåller Mini Pain au Chocolat 25g 41g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Mini Pain au Chocolat 25g innehåller följande allergener: vete, mjölk, ägg och sojabönor.
På grund av tillverkningsprocessen kan Mini Pain au Chocolat 25g innehålla spår av följande allergener: sesamfrön och nötter.
Du kan kontakta Bridor SAS på följande sätt: