Storlek
5625gram
WHEAT flour, water, fine butter (MILK) 18%, yeast, sugar, EGGS, salt, WHEAT gluten, flour treatment agents (alpha-amylases, hemicellulases, ascorbic acid).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, mjölk, ägg och spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön, sojabönor och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1425 kJ |
Energi | 340 kcal |
Fett | 15.6 g |
- Varav mättat fett | 10 g |
- Varav fleromättat fett | 0.597 g |
- Varav enkelomättat fett | 3.79 g |
Kolhydrat | 42.8 g |
- Varav sockerarter | 5.7 g |
Protein | 7.9 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 2.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Bridor SAS
Org.nr: 491668893
Kontakt
I en portion på 100g finns det 7.9g protein.
Per 100g portion innehåller MINI CROISSANT 25G 42.8g kolhydrater tillsammans med 15.6g fett.
MINI CROISSANT 25G innehåller följande allergener: vete, mjölk, ägg och spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan MINI CROISSANT 25G innehålla spår av följande allergener: sesamfrön, sojabönor och nötter.
Du kan kontakta Bridor SAS på följande sätt: