Underbart god glutenfri Kladdkaka från Hans & Greta i Söderköping. Vi bakar vårt bröd med största omsorg och de bästa råvarorna för att få fram ett riktigt saftigt och gott glutenfritt bröd.
Storlek
270gram
Ingredienser: Socker, ÄGG, margarin (vegetabiliskt fett och olja (kokos, palm, raps), vatten, salt, emulgeringsmedel (E475, E322 (solros), E471), surhetsreglerande medel (E330), arom), VETESTÄRKELSE (glutenfri), kakao, MJÖLKPULVER, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl), salt, konserveringsmedel, (E202), surhetsreglerande medel (E202), arom
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1800 kJ |
Energi | 430 kcal |
Fett | 18 g |
- Varav mättat fett | 5.5 g |
Kolhydrat | 61 g |
- Varav sockerarter | 45 g |
Protein | 5 g |
Salt | 0.48 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Företag
Hans & Gretas glutenfria bröd AB
Org.nr: 556779-4549
I en portion på 100g finns det 5g protein.
Per 100g portion innehåller Kladdkaka GF 61g kolhydrater tillsammans med 18g fett.
Kladdkaka GF innehåller följande allergener: ägg och mjölk.
Kladdkaka GF tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Hans & Gretas glutenfria bröd AB på följande sätt: Telefon: 0121-51466. Adress: Ringvägen 42, 614 31 Söderköping.