En traditionell svensk kladdkaka som är härligt kladdig med en fyllig chokladsmak. Passar perfekt som dessert eller till eftermiddagsfika. Ett tips från köket i Källbys bagare är att servera den med lätt vispad grädde och hallon. En Kladdkaka väger 390g
Storlek
390gram
Socker, ÄGG, VETEMJÖL, vegetabilisk olja (raps, kokos), kakao, kakaomassa, kakaosmör, vatten, surhetsreglerande medel E330, konserveringsmedel E202, maltmjöl av KORN, VETEGLUTEN, salt, emulgeringsmedel (E322 (solros), E471), aromer (vanilj), potatisstärkelse, mjölbehandlingsmedel E300. KAN INNEHÅLLA SPÅR AV MJÖLK.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1550 kJ |
Energi | 370 kcal |
Fett | 14 g |
- Varav mättat fett | 8 g |
Kolhydrat | 55 g |
- Varav sockerarter | 43 g |
Protein | 5.6 g |
Salt | 0.42 g |
Fiber | 2.2 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 5.6g protein.
Per 100g portion innehåller Kladdkaka 55g kolhydrater tillsammans med 14g fett.
Kladdkaka innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kladdkaka innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.