Saftig sockerkaka med smak av hallon, toppad med kokos.
Storlek
85,000gram
SV Djupfryst rektangulär kaka med vaniljarom, fylld (15%)med hallon (5%), dekorerad med riven kokos (1,5%) och gele, färdig att äta. Ingredienser: socker; vegetabilska oljor och fetter (raps); ÄGG; mjöl (VETE); stärkelse (VETE); hallon; vatten; modifierad stärkelse; kokos; glukossirap; skumMJÖLKspulver; bakpulver och ämnen med liknande funktion (E341; E500ii); emulgeringsmedel (E471); stabiliseringsmedel (E450); surhetsreglerande medel (citronsyra; E331); salt; dextros; gelering smedel (E440; xantangummi); smakämne; förtjockningsmedel (xantangummi). Denna produkt kan innehålla kärnor och hårda bitar. Kan innehålla spår av: soja, valnötter, hasselnötter , mandel, pekannötter, pistaschmandlar. Bruksanvisning: Ta bort folien innan varan tinas upp. Tina upp 9 timmar i kylskåp (max. 7°C) (4timmar/portion). När produkten är tinad, förvara svalt (max. 7°C) och ätas inom 72 timmar. BÖR EJ FRYSAS EFTER UPPTINING
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, nötter, hasselnöt, mandel, pekannöt, pistaschmandel och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1697 kJ |
Energi | 402 kcal |
Fett | 22 g |
- Varav mättat fett | 3.7 g |
Kolhydrat | 46 g |
- Varav sockerarter | 27 g |
Protein | 3.5 g |
Salt | 0.69 g |
Fiber | 0.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Nederländerna
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 3.5g protein.
Per 100g portion innehåller Hallon & Kokos sockerkaka 46g kolhydrater tillsammans med 22g fett.
Hallon & Kokos sockerkaka innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Hallon & Kokos sockerkaka innehålla spår av följande allergener: sojabönor, nötter, hasselnöt, mandel, pekannöt, pistaschmandel och valnöt.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.