Donut med en vaniljkrämsfyllning toppad med kanelsocker.
Storlek
65gram
VETEMJÖL, vatten, vegetabiliskt olja (palm, raps), socker, druvsocker, jäst, emulgeringsmedel (E471, E481, E472e, E322 solroslecitin), bakpulver (E450, E500, E341), salt, VASSLEPULVER, ÄGGPULVER, kanel 0,2%, VETEMALT, surhetsreglerande medel E330. Vaniljfyllning 23% (vatten, socker, kokosfett KÄRNMJÖLKSPULVER, modifierad stärkelse, konserveringsmedel E202, salt, arom, färgämne (E160a, E101)). Kan innehålla spår av hasselnötter, mandel och soja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, hasselnöt, mandel och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1155 kJ |
Energi | 277 kcal |
Fett | 11.3 g |
- Varav mättat fett | 5.7 g |
- Varav fleromättat fett | 1.6 g |
- Varav enkelomättat fett | 4 g |
Kolhydrat | 38 g |
- Varav sockerarter | 13.1 g |
Protein | 5.5 g |
Salt | 0.9 g |
Fiber | 1.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 5.5g protein.
Per 100g portion innehåller Donut Vanilj/Kanel 38g kolhydrater tillsammans med 11.3g fett.
Donut Vanilj/Kanel innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Donut Vanilj/Kanel innehålla spår av följande allergener: sojabönor, hasselnöt, mandel och nötter.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.