Storlek
53gram
MJÖL (VETE, rismjöl), vegetabiliska oljor och fetter (palm, raps, kokosnöt, shea), vatten, socker, jäst, glukos, VASSLEPULVER, SKUMMJÖLKSPULVER, LAKTOS, SOJAMJÖL, salt, färgämne (E162, E160c), emulgeringsmedel (E471, E481, E322), bakpulver (E450i, E500ii), stärkelse, naturlig arom, ytbehandlingsmedel E904. Kan innehålla spår av ägg, mandel, hasselnötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, sojabönor och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, hasselnöt, mandel och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1818 kJ |
Energi | 436 kcal |
Fett | 27 g |
- Varav mättat fett | 15 g |
Kolhydrat | 40 g |
- Varav sockerarter | 14 g |
Protein | 7 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 1.9 g |
Natrium | 0.44 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 7g protein.
Per 100g portion innehåller Donut Jordgubb 40g kolhydrater tillsammans med 27g fett.
Donut Jordgubb innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, sojabönor och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Donut Jordgubb innehålla spår av följande allergener: ägg, hasselnöt, mandel och nötter.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.