En klassisk croissant bakad på fullkornsmjöl och 20% smör, vallmofrön, solsrosfrön och bruna linfrön.
Storlek
80gram
VETEMJÖL/HVEDEMEL, vatten/vand, SMÖR 19,5%, FULLKORNSVETEMJÖL/ FULDKORNSHVEDEMEL 10,6%, frö 4% (vallmo/valmue, bruna/brune lin/hør, solros/solsikke), jäst/gær, socker/sukker, VETE-/HVEDEGLUTEN, ÄGG/ÆG, salt, mjölbehandlingsmedel/melbehandlingsmiddel (E300), enzym. Kan innehålla : soja/soja, nötter/nødder.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1417 kJ |
Energi | 339 kcal |
Fett | 19 g |
- Varav mättat fett | 11.2 g |
Kolhydrat | 32.2 g |
- Varav sockerarter | 3.4 g |
Protein | 8.2 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 3.4 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Delifrance Norden AB
Org.nr: 556057-3031
I en portion på 100g finns det 8.2g protein.
Per 100g portion innehåller Croissant fullkorn 32.2g kolhydrater tillsammans med 19g fett.
Croissant fullkorn innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Croissant fullkorn innehålla spår av följande allergener: sojabönor och nötter.
Du kan kontakta Delifrance Norden AB på följande sätt: Telefon: 042-33 49 50. E-post: info@delifrance.se. Adress: Garnisonsgatan 25 C, 254 66 Helsingborg.