Underbart goda gluten- och mjölkfria chokladbollar från Hans & Greta i Söderköping. Vi bakar vårt bröd med största omsorg och de bästa råvarorna för att få fram ett riktigt saftigt och gott glutenfritt bröd.
Storlek
220gram

Ingredienser: Havregryn (glutenfria), margarin (vegetabilisk olja och fett (palm, kokos, raps), vatten, salt, emulgeringsmedel (E475, E322 (solros), E471), surhetsreglerande medel (E330), arom), socker, kokosflingor, kaffe, arom (vanillin), kakaopulver.
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 2000 kJ |
| Energi | 480 kcal |
| Fett | 30 g |
| - Varav mättat fett | 13 g |
| Kolhydrat | 46 g |
| - Varav sockerarter | 24 g |
| Protein | 5.5 g |
| Salt | 0.38 g |
| Fiber | 4.5 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Företag
Hans & Gretas glutenfria bröd AB
Org.nr: 556779-4549
I en portion på 100g finns det 5.5g protein.
Per 100g portion innehåller Chokladboll GF 4-p 46g kolhydrater tillsammans med 30g fett.