Storlek
90gram
ÄGG, Socker, Choklad 19%, (kakaopasta, socker, naturlig vaniljsmak, emulgeringsmedel: E322 (SOJA)), SMÖR, VETEMJÖL, vatten, kakaopulver, lättmjölkpulver.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, sojabönor och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Protein | 6.5 g |
Kolhydrat | 39 g |
Fett | 24 g |
- Varav mättat fett | 15 g |
Salt | 0.11 g |
Fiber | 2.7 g |
Energi | 403 kcal |
Energi | 1683 kJ |
- Varav sockerarter | 33 g |
Förvaras i -18°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Förvaringstemperatur
-18°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 6.5g protein.
Per 100g portion innehåller Chocolate fondant 39g kolhydrater tillsammans med 24g fett.
Chocolate fondant innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, sojabönor och vete.
Chocolate fondant tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.