Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kaffebröd/Degämne/Smördeg
  4. Övrig kaffebröd
  5. Chocolate fondant
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kaffebröd/Degämne/Smördeg/
  4. Övrig kaffebröd/
  5. Chocolate fondant

Chocolate fondant

Patisserie Kremér

Storlek

90gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

ÄGG, Socker, Choklad 19%, (kakaopasta, socker, naturlig vaniljsmak, emulgeringsmedel: E322 (SOJA)), SMÖR, VETEMJÖL, vatten, kakaopulver, lättmjölkpulver.

Allergeninformation för Chocolate fondant

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Laktos(Innehåller)
Mjölk(Innehåller)
Ägg(Innehåller)
Sojabönor(Innehåller)
Vete(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, sojabönor och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Protein6.5 g
Kolhydrat39 g
Fett24 g
- Varav mättat fett15 g
Salt0.11 g
Fiber2.7 g
Energi403 kcal
Energi1683 kJ
- Varav sockerarter33 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -18°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.

Förvaringstemperatur

-18°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 547 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Frankrike

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Chocolate fondant

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Chocolate fondant?

I en portion på 100g finns det 6.5g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Chocolate fondant?

Per 100g portion innehåller Chocolate fondant 39g kolhydrater tillsammans med 24g fett.

Allergener

Innehåller Chocolate fondant några allergener?

Chocolate fondant innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, sojabönor och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Chocolate fondant?

Chocolate fondant tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Chocolate fondant?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.

←Tillbaka till Produkter