Biskvibotten, färdig att användas
Storlek
5600gram
Socker, MANDEL (28%), vatten, ÄGGVITEPULVER, glukossirap, förtjockningsmedel E412.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mandel och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 2000 kJ |
| Energi | 450 kcal |
| Fett | 16 g |
| - Varav mättat fett | 1.4 g |
| Kolhydrat | 72 g |
| - Varav sockerarter | 70 g |
| Protein | 2.3 g |
| Salt | 0.01 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 364 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 364 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
KåKå AB
Org.nr: 55602561990
I en portion på 100g finns det 2.3g protein.
Per 100g portion innehåller Biskvibotten 72g kolhydrater tillsammans med 16g fett.
Biskvibotten innehåller följande allergener: mandel och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Biskvibotten innehålla spår av följande allergener: hasselnöt och mjölk.
Du kan kontakta KåKå AB på följande sätt: Telefon: 040-641 95 00. E-post: info@kaka.se. Adress: Box 63, 234 22 Lomma.