Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kaffebröd/Degämne/Smördeg
  4. Övrig kaffebröd
  5. Bavarois Chocolat
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kaffebröd/Degämne/Smördeg/
  4. Övrig kaffebröd/
  5. Bavarois Chocolat

Bavarois Chocolat

Panesco

Bavarois med mörk chokladmousse och mandelmjölk på sockerkaksbotten smaksatt med choklad och glasyr på toppen.

Storlek

85gram

Bavarois Chocolat

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: grädde (HELMJÖLK, grädde (MJÖLK), vegetabiliska oljor och fetter (palm, kokosnöt, palmkärn), ÄGGULA, förtjockningsmedel (E415), emulgeringsmedel (E473)), mörk choklad (12%) (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel (E322(SOJA)), arom (vanilj)), vatten, socker, glasering (6%) (socker, vatten, glukossirap, fettreducerat kakaopulver, modifierad stärkelse (majs), geleringsmedel (E440), färgämne (E150a), syra (E270), arom, konserveringsmedel (E202)), ÄGGULA, ÄGG, glasering (vatten, glukossirap, socker, geleringsmedel (E407), surhetsreglerande medel (E330, E331), konserveringsmedel (E202, E211), arom), hallonmassa (hallon, socker), kaka (socker, VETEMJÖL, VETESTÄRKELSE, vasslepulver (MJÖLK), bakpulver (E450i, E500ii), emulgeringsmedel (E471, E472b, E477, E481, E450iii), glukos, klumpförebyggande medel (E341iii)), MANDEL (2%), glasering (socker, VETESTÄRKELSE), MANDELMJÖLK (1%) (socker, vatten, MANDEL (5%), HELMJÖLKSPULVER, arom), gelatin, VETEMJÖL (VETEMJÖL, maltmjöl (VETE), syra (E300)), smör (MJÖLK), vit choklad (<1%) (socker, HELMJÖLKSPULVER, kakaosmör, emulgeringsmedel (E322(SOJA)), vanillin), äggvita (ÄGGVITEPULVER, stabiliseringsmedel (E1505), förtjockningsmedel (E415)), kakaopulver, konserveringsmedel (E202), fyllning (kakaosmör, socker, färgämnen (E171, E172), vegetabiliska fetter (palmsolja (fullhärdad), sojaolja (delvis härdad)), majsstärkelse, ÄGGVITA).

Allergeninformation för Bavarois Chocolat

Cashewnöt(Innehåller)
Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Hasselnöt(Innehåller)
Makadamianöt(Innehåller)
Mandel(Innehåller)
Mjölk(Innehåller)
Nötter(Innehåller)
Paranöt(Innehåller)
Pekannöt(Innehåller)
Pistaschmandel(Innehåller)
Queenslandsnöt(Innehåller)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Sojabönor(Innehåller)
Svaveldioxid eller sulfit(Kan innehålla)
Valnöt(Innehåller)
Ägg(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller cashewnöt, spannmål som innehåller gluten, hasselnöt, makadamianöt, mandel, mjölk, nötter, paranöt, pekannöt, pistaschmandel, queenslandsnöt, sojabönor, valnöt och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön och svaveldioxid eller sulfit hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1708 kJ
Energi408 kcal
Fett28 g
- Varav mättat fett15 g
Kolhydrat32 g
- Varav sockerarter23 g
Protein4.1 g
Fiber1.6 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Belgien

Företag

La Lorraine Sweden AB

Org.nr: 556497-0506

Kontakt

Arenavägen 45, 11tr

121 77 Johanneshov

Tel: 08-661 82 22

info@nybergsbageri.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Bavarois Chocolat

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Bavarois Chocolat?

I en portion på 100g finns det 4.1g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Bavarois Chocolat?

Per 100g portion innehåller Bavarois Chocolat 32g kolhydrater tillsammans med 28g fett.

Allergener

Innehåller Bavarois Chocolat några allergener?

Bavarois Chocolat innehåller följande allergener: cashewnöt, spannmål som innehåller gluten, hasselnöt, makadamianöt, mandel, mjölk, nötter, paranöt, pekannöt, pistaschmandel, queenslandsnöt, sojabönor, valnöt och ägg.

Vilka allergener kan finnas i spår i Bavarois Chocolat?

På grund av tillverkningsprocessen kan Bavarois Chocolat innehålla spår av följande allergener: sesamfrön och svaveldioxid eller sulfit.

Vem kan jag kontakta angående Bavarois Chocolat?

Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.

←Tillbaka till Produkter