Storlek
5700gram

WHEAT flour, filling 21% (sugar, ALMOND powder 7%, EGG white, water, natural flavouring, stabilizers (guar gum, xanthan gum)), fine butter (MILK) 15%, water, yeast, sugar, EGGS, finish 2% (slivered ALMONDS), salt, WHEAT gluten, flour treatment agents (alpha-amylases, hemicellulases, ascorbic acid).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, mjölk, ägg, nötter och spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1501 kJ |
| Energi | 359 kcal |
| Fett | 17 g |
| - Varav mättat fett | 8.5 g |
| - Varav fleromättat fett | 0 g |
| Kolhydrat | 42 g |
| - Varav sockerarter | 15 g |
| Protein | 8 g |
| Salt | 0.99 g |
| Fiber | 2.8 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Frankrike
Företag
Bridor SAS
Org.nr: 491668893
Kontakt
I en portion på 100g finns det 8g protein.
Per 100g portion innehåller ALMOND-FILLED CROISSANT 95G 42g kolhydrater tillsammans med 17g fett.
ALMOND-FILLED CROISSANT 95G innehåller följande allergener: vete, mjölk, ägg, nötter och spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan ALMOND-FILLED CROISSANT 95G innehålla spår av följande allergener: sesamfrön och sojabönor.
Du kan kontakta Bridor SAS på följande sätt: