Storlek
11475gram
VETEMJÖL, vatten, palmolja (SG), rapsolja, socker, jäst, sirap, modifierad stärkelse (potatis), glukossirap, VETEGLUTE, VETESTÄRKELSE, ÄGGULEPULVER, salt, SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (E471 från veg. fett, E472e från veg. fett, solroslecitin), modifierad stärkelse, surhetsreglerande medel (E330), VASSLEPULVER (MJÖLK), druvsocker, vegetabiliskt fett (kokos), naturlig arom, förtjockningsmedel (E401), vitamin A, enzymer, arom, konserveringsmedel (E202), förtjockningsmedel (E415), färgämne (betakaroten), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1436 kJ |
Energi | 344 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 8.6 g |
Kolhydrat | 35 g |
- Varav sockerarter | 12 g |
Protein | 4.3 g |
Salt | 0.64 g |
Fiber | 1.2 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 210 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 210 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Switsbake Int AB
Org.nr: 556640-6517
I en portion på 100g finns det 4.3g protein.
Per 100g portion innehåller Wienerbröd med vaniljkräm 35g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Wienerbröd med vaniljkräm innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg och mjölk.
Wienerbröd med vaniljkräm tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Switsbake Int AB på följande sätt: E-post: info@switsbake.se. Adress: Ängstuvägen 1, 642 60 Malmköping.