Storlek
11475gram
VETEMJÖL, vatten, hallonsylt (socker, hallon, vatten, förtjockningsmedel (E440, E401), surhetsreglerande medel (E330, E331), konserveringsmedel (E202), arom), palmolja (SG), rapsolja, socker, sirap, jäst, glukossirap, VETEGLUTE, VETESTÄRKELSE, ÄGGULEPULVER, salt, modifierad stärkelse (potatis), emulgeringsmedel (E471 från veg. fett, E472e från veg. fett, solroslecitin), modifierad stärkelse, surhetsreglerande medel (E330), druvsocker, naturlig arom, vitamin A, enzymer, konserveringsmedel (E202), förtjockningsmedel (E415), arom, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1539 kJ |
Energi | 368 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 8.6 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 19 g |
Protein | 4.2 g |
Salt | 0.67 g |
Fiber | 1.2 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 210 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 210 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Switsbake Int AB
Org.nr: 556640-6517
I en portion på 100g finns det 4.2g protein.
Per 100g portion innehåller Wienerbröd med hallonsylt 42g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Wienerbröd med hallonsylt innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och ägg.
Wienerbröd med hallonsylt tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Switsbake Int AB på följande sätt: E-post: info@switsbake.se. Adress: Ängstuvägen 1, 642 60 Malmköping.