Storlek
80gram
VETEMJÖL, vatten, jäst, maltmjöl (VETE), salt, extra virgin olivolja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1089 kJ |
Energi | 257 kcal |
Fett | 2.4 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 2 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 2.1 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Tuscan flatbread 48g kolhydrater tillsammans med 2.4g fett.
Tuscan flatbread innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Tuscan flatbread innehålla spår av följande allergener: sojabönor och mjölk.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.