Klassisk kardemummabulle fylld med vaniljkräm toppad med strösocker.
Storlek
80gram
VETEMJÖL, vaniljkräm (vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabiliskt fett (kokos), modifierad stärkelse E1442, konserveringsmedel E202, salt, vaniljarom [arom, vaniljextrakt, naturlig arom), färgämne (E160a, E101)], MJÖLK, socker, rapsolja, vatten, jäst, kardemumma, emulgeringsmedel (E471, E472e), salt, KORNMALT, mjölbehandlingsmedel E300. Kan innehålla spår av ägg, soja, mandel, hasselnöt, valnöt och sesamfrö.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel, valnöt, nötter och ägg hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1100 kJ |
Energi | 270 kcal |
Fett | 9.8 g |
- Varav mättat fett | 3.4 g |
Kolhydrat | 39 g |
- Varav sockerarter | 12 g |
Protein | 5.5 g |
Salt | 0.25 g |
Fiber | 1.2 g |
- Varav enkelomättat fett | 0 g |
- Varav fleromättat fett | 0 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 5.5g protein.
Per 100g portion innehåller Solbulle 39g kolhydrater tillsammans med 9.8g fett.
Solbulle innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Solbulle innehålla spår av följande allergener: sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel, valnöt, nötter och ägg.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.