Storlek
350gram
Socker, VETEMJÖL, vegetabilisk olja (raps), ÄGG, vatten, stärkelse (VETE), glukos-fruktossirap, fuktighetsbevarande medel glycerol, vasslepulver (MJÖLK), salt, bakpulver (natriumkarbonater, disfosfater), konserveringsmedel (natriumpropionat), citronjuice från koncentrat, arom. Kan innehålla spår av: hasselnöt och mandel.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk, vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt och mandel hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1738 kJ |
Energi | 415 kcal |
Fett | 18 g |
- Varav mättat fett | 1.5 g |
Kolhydrat | 60 g |
- Varav sockerarter | 33 g |
Protein | 4.2 g |
Salt | 0.75 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Switsbake Int AB
Org.nr: 556640-6517
I en portion på 100g finns det 4.2g protein.
Per 100g portion innehåller Sockerkaka vanilj 60g kolhydrater tillsammans med 18g fett.
Sockerkaka vanilj innehåller följande allergener: mjölk, vete och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Sockerkaka vanilj innehålla spår av följande allergener: hasselnöt och mandel.
Du kan kontakta Switsbake Int AB på följande sätt: E-post: info@switsbake.se. Adress: Ängstuvägen 1, 642 60 Malmköping.