Storlek
420gram

INGREDIENSER: Socker, ÄGG, mjölkchoklad* (15%) (socker, kakaosmör**, vasslepulver (från MJÖLK), kakaomassa**, SKUMMJÖLKSPULVER, SMÖRFETT, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), arom), vegetabilisk olja (raps), glutenfri VETESTÄRKELSE, glukossirap, HASSELNÖTTER** (3,5%), fettreducerat kakaopulver, salt, arom. Kan innehålla spår av JORDNÖTTER och MANDEL. *Marabou mjölkchoklad **Ursprung: icke-EU
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller hasselnöt, nötter, sojabönor, vete, ägg och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där jordnötter och mandel hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 1820 kJ | 
| Energi | 435 kcal | 
| Fett | 22 g | 
| - Varav mättat fett | 4.6 g | 
| Kolhydrat | 56 g | 
| - Varav sockerarter | 38 g | 
| Protein | 3.6 g | 
| Salt | 0.3 g | 
Förvaras i -20°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 547 dagar.
Förvaringstemperatur
-20°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 547 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Almondy AB
Org.nr: 556231-9805
I en portion på 100g finns det 3.6g protein.
Per 100g portion innehåller Schweizernötkladdkaka 56g kolhydrater tillsammans med 22g fett.
Schweizernötkladdkaka innehåller följande allergener: hasselnöt, nötter, sojabönor, vete, ägg och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Schweizernötkladdkaka innehålla spår av följande allergener: jordnötter och mandel.
Du kan kontakta Almondy AB på följande sätt: Telefon: 031-728 20 00. E-post: info@almondy.com. Adress: Box 127, 423 21 Torslanda.