Knaprig havrekaka bakad på äkta smör & fylld med bitar av len mjölkchoklad.
Storlek
80gram
HAVREGRYN 29%, socker, MJÖLKCHOKLAD 21,5% [socker, MJÖLKPULVER, kakaosmör, kakaomassa, VASSLEPULVER (av MJÖLK), SKUMMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), naturlig vaniljarom], SMÖR 14,5%, vatten, modifierad potatisstärkelse, sirap, ÄGGPULVER, bakpulver (E450,E500), VETEMJÖL, salt (jod). Kan innehålla spår av selleri och sesamfrön.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, mjölk, sojabönor, vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där selleri och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2052 kJ |
Energi | 490 kcal |
Fett | 22 g |
- Varav mättat fett | 12 g |
Kolhydrat | 63 g |
- Varav sockerarter | 41 g |
Protein | 7.3 g |
Salt | 0.5 g |
Fiber | 3.4 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Litauen
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 7.3g protein.
Per 100g portion innehåller Oat n Butter Chocolate Cookie 63g kolhydrater tillsammans med 22g fett.
Oat n Butter Chocolate Cookie innehåller följande allergener: havre, mjölk, sojabönor, vete och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Oat n Butter Chocolate Cookie innehålla spår av följande allergener: selleri och sesamfrön.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.