63g. Munk med fyllning av hallonsylt.
Storlek
63gram
VETEMJÖL, vatten, vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja),socker, jäst, ÄGGPULVER, emulgeringsmedel (E471, E472e, E322 solroslecitin), margarin [vegetabiliskt fett (palmolja, rapsolja, sheaolja), vatten, emulgeringsmedel E471, salt, arom, surhetsreglerande medel E330], LAKTOS, salt, vit sirap, VETEGLUTEN, ÄGGVITEPULVER, klumpförebyggande medel E170, glukossirap, bakpulver (E450, E500, E341), druvsocker, VETESTÄRKELSE, antioxidationsmedel E300. Hallonfyllning 20% [socker, vatten, hallonpuré 10%, äppelkoncentrat, surhetsreglerande medel E330, morotskoncentrat, förtjockningsmedel E440, konserveringsmedel E202, arom]. Kan innehålla spår av hasselnötter och mandel.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos, vete, ägg, spannmål som innehåller gluten och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, mandel och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1408 kJ |
Energi | 337 kcal |
Fett | 14.2 g |
- Varav mättat fett | 5.2 g |
- Varav fleromättat fett | 2.6 g |
- Varav enkelomättat fett | 6.4 g |
Kolhydrat | 45.8 g |
- Varav sockerarter | 22.8 g |
Protein | 5.6 g |
Salt | 0.7 g |
Fiber | 1.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 5.6g protein.
Per 100g portion innehåller Munk Hallon 45.8g kolhydrater tillsammans med 14.2g fett.
Munk Hallon innehåller följande allergener: laktos, vete, ägg, spannmål som innehåller gluten och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Munk Hallon innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, mandel och nötter.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.