Munk med vaniljkrämsfyllning dekorerad med kakao coating.
Storlek
67gram
VETEMJÖL, vatten, vegetabiliskt fett (palm, palmkärna, shea, raps, kokos), socker, jäst, fettreducerat kakaopulver, HELÄGGSPULVER, KÄRNMJÖLKSPULVER, emulgeringsmedel (E471, E472e, E322 solroslecitin), modifierad stärkelse E1442, VASSLEPULVER, margarin [vegetabiliskt olja (palm, raps, shea), vatten, emulgeringsmedel E471, salt, naturlig smörarom, surhetsreglerande medel E330], salt, LAKTOS, vit sirap, VETEGLUTEN, ÄGGVITEPULVER, bakpulver (E450, E500, E341), klumpförebyggande medel E170, glukossirap, druvsocker, konserveringsmedel E202, VETESTÄRKELSE, antioxidationsmedel E300, aromer, färgämne (E160a, E101), surhetsreglerande medel E330. Kan innehålla spår av hasselnötter och mandel.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, mandel och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1378 kJ |
Energi | 332 kcal |
Fett | 19 g |
- Varav mättat fett | 8.6 g |
- Varav fleromättat fett | 2.9 g |
- Varav enkelomättat fett | 7.5 g |
Kolhydrat | 33 g |
- Varav sockerarter | 10.7 g |
Protein | 6.2 g |
Salt | 0.75 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 6.2g protein.
Per 100g portion innehåller Munk Boston Cream 33g kolhydrater tillsammans med 19g fett.
Munk Boston Cream innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Munk Boston Cream innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, mandel och nötter.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.