Storlek
2400gram
Socker, VETEMJÖL, rapsolja, vatten, VETESTÄRKELSE, druvsocker, banan, kakaomassa, fett reducerat kakaopulver, modifierad stärkelse, fuktighetsbevarande medel glycerol, bakpulver; difosfater, natriumkarbonat, VETEGLUTEN, salt, emulgeringsmedel; lecitiner, förtjockningsmedel; xantangummi, naturlig arom. Denna produkt kan innehålla spår av hasselnötter och mandel.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt och mandel hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1558 kJ |
Energi | 372 kcal |
Fett | 17 g |
- Varav mättat fett | 2.2 g |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 28 g |
Protein | 4.3 g |
Salt | 1.4 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Switsbake Int AB
Org.nr: 556640-6517
I en portion på 100g finns det 4.3g protein.
Per 100g portion innehåller Muffins vegan Choklad 50g kolhydrater tillsammans med 17g fett.
Muffins vegan Choklad innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Muffins vegan Choklad innehålla spår av följande allergener: hasselnöt och mandel.
Du kan kontakta Switsbake Int AB på följande sätt: E-post: info@switsbake.se. Adress: Ängstuvägen 1, 642 60 Malmköping.