Muffins Tulip Äpple & Kanel
Storlek
100gram
Socker, VETEMJÖL, vegetabilisk olja(raps,shea), ÄGG, äppelbitar (5%), fuktighetsbevarande medel (E422), modifierad stärkelse, bakpulver (E500, E450), emulgeringsmedel (E475, E481, E471), salt, VETEGLUTEN, kanel, naturlig arom, förtjockningsmedel (E415),VETESTÄRKELSE, färgämne (E160a). Produkten kan innehålla spår av hasselnötter,mandel,soja och mjölk.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, mjölk, nötter, mandel och hasselnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1760 kJ |
Energi | 419 kcal |
Fett | 23 g |
- Varav mättat fett | 2.7 g |
- Varav fleromättat fett | 5.8 g |
- Varav enkelomättat fett | 13 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 26 g |
Protein | 4 g |
Salt | 1 g |
Natrium | 0.43 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 4g protein.
Per 100g portion innehåller Muffins Tulip Äpple & Kanel 48g kolhydrater tillsammans med 23g fett.
Muffins Tulip Äpple & Kanel innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Muffins Tulip Äpple & Kanel innehålla spår av följande allergener: sojabönor, mjölk, nötter, mandel och hasselnöt.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.