Storlek
50gram
VETEMJÖL, farinsocker, mjölkchokladbitar 18,7 % (socker, HELMJÖLKSPULVER, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel (E322 - SOJALECITIN), arom (naturlig vanilj)), margarin (vegetabilisk olja (raps, full härdad kokos, full härdad raps, kokos), vatten, emulgeringsmedel E471, färgämne E160a, arom), vatten, glukossirap, fuktighetsbevarande medel E422, SMÖR, ÄGGPULVER, SKUMMJÖLKSPULVER, bakpulver E500, salt, arom (vanillin). Kan innehålla sesamfrö, macadamianötter, valnötter, hasselnötter, mandlar och pecannötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, sojabönor och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter, sesamfrön, hasselnöt, makadamianöt, mandel, pekannöt och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Protein | 5.4 g |
Kolhydrat | 61.4 g |
Fett | 16.6 g |
- Varav mättat fett | 7.1 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 1.2 g |
Energi | 420 kcal |
Energi | 1757 kJ |
- Varav sockerarter | 36.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Norge
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 5.4g protein.
Per 100g portion innehåller Milk Chocolate Cookies 61.4g kolhydrater tillsammans med 16.6g fett.
Milk Chocolate Cookies innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg, sojabönor och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Milk Chocolate Cookies innehålla spår av följande allergener: nötter, sesamfrön, hasselnöt, makadamianöt, mandel, pekannöt och valnöt.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.