Baka klassisk Milanopinne med färdig kakdeg. Låt degen tina och kubba sedan upp degen för uppkubbning och avbakning. Grädda sedan Milanopinnarna i ugnen till önskad färg och konsistent. Producerade på Gotland med äkta smör för en traditionell smak. En degstång väger 188 gram och en förpackning innehåller 20 stänger.
Storlek
3760gram
MANDELMASSA(socker, MANDEL (44%), vatten, glukossirap, konserveringsmedel E202), SMÖR , VETEMJÖL, ÄGGVITA*, vatten, SKUMMJÖLKSPULVER, arom *från frigående höns"
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk, ägg och mandel. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2150 kJ |
Energi | 520 kcal |
Fett | 34 g |
- Varav mättat fett | 16 g |
- Varav fleromättat fett | 2.5 g |
- Varav enkelomättat fett | 8 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 24 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 0.42 g |
Fiber | 2.9 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Milanopinne kakdeg i stänger 44g kolhydrater tillsammans med 34g fett.
Milanopinne kakdeg i stänger innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk, ägg och mandel.
Milanopinne kakdeg i stänger tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.