Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kaffebröd/Degämne/Smördeg
  4. Kakor
  5. Kladdkaka glutenfri
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kaffebröd/Degämne/Smördeg/
  4. Kakor/
  5. Kladdkaka glutenfri

Kladdkaka glutenfri

Martin & Servera

Bjud dina gäster på en laktos- och glutenfri kladdkaka. Den är härligt kladdig i mitten och har en djup chokladsmak. Servera den precis som den är eller värm upp den lätt först. Passar både som efterrätt på menyn eller till eftermiddagskaffet. Producerad i Sverige. En kladdkaka väger 1,2 kilo och en förpackning innehåller 4 stycken.

Storlek

1200gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Socker, margarin (rapsolja, vatten, kokosolja,, fullhärdad rapsolja, emulgeringsmedel (E471), naturlig arom, salt, surhetsreglerande medel (E330), vitamin A), HELÄGGSMASSA (ÄGG*99%, konserveringsmedel (E202), surhetsreglerande medel (E330)), bovetemjöl, rismjöl, kakao, vanillinsocker (socker, potatisstärkelse, ethylvanillin), salt *Från frigående höns Glutenfri, fri från mjölk

Allergeninformation för Kladdkaka glutenfri

Ägg(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1650 kJ
Energi390 kcal
Fett20 g
- Varav mättat fett8.4 g
Kolhydrat49 g
- Varav sockerarter35 g
Protein4.6 g
Salt0.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kladdkaka glutenfri

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kladdkaka glutenfri?

I en portion på 100g finns det 4.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kladdkaka glutenfri?

Per 100g portion innehåller Kladdkaka glutenfri 49g kolhydrater tillsammans med 20g fett.

Allergener

Innehåller Kladdkaka glutenfri några allergener?

Kladdkaka glutenfri innehåller allergenet ägg.

Vilka allergener kan finnas i spår i Kladdkaka glutenfri?

Kladdkaka glutenfri tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Kladdkaka glutenfri?

Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter