Bjud dina gäster på en laktos- och glutenfri kladdkaka. Den är härligt kladdig i mitten och har en djup chokladsmak. Servera den precis som den är eller värm upp den lätt först. Passar både som efterrätt på menyn eller till eftermiddagskaffet. Producerad i Sverige. En kladdkaka väger 1,2 kilo och en förpackning innehåller 4 stycken.
Storlek
1200gram
Socker, margarin (rapsolja, vatten, kokosolja,, fullhärdad rapsolja, emulgeringsmedel (E471), naturlig arom, salt, surhetsreglerande medel (E330), vitamin A), HELÄGGSMASSA (ÄGG*99%, konserveringsmedel (E202), surhetsreglerande medel (E330)), bovetemjöl, rismjöl, kakao, vanillinsocker (socker, potatisstärkelse, ethylvanillin), salt *Från frigående höns Glutenfri, fri från mjölk
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1650 kJ |
Energi | 390 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 8.4 g |
Kolhydrat | 49 g |
- Varav sockerarter | 35 g |
Protein | 4.6 g |
Salt | 0.5 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 4.6g protein.
Per 100g portion innehåller Kladdkaka glutenfri 49g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Kladdkaka glutenfri innehåller allergenet ägg.
Kladdkaka glutenfri tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.