Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Kaffebröd/Degämne/Smördeg
  4. Kakor
  5. Kladdkaka
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Kaffebröd/Degämne/Smördeg/
  4. Kakor/
  5. Kladdkaka

Kladdkaka

Cakes4u
Kladdkaka

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Socker, ÄGG, VETEMJÖL, rapsolja, fettreducerat kakaopulver, glukossirap, salt, bakpulver hjorthornssalt, arom. Kan innehålla spår av: mjölk, mandel, valnötter, pekannötter, hasselnötter.

Allergeninformation för Kladdkaka

Hasselnöt(Kan innehålla)
Mandel(Kan innehålla)
Mjölk(Kan innehålla)
Pekannöt(Kan innehålla)
Valnöt(Kan innehålla)
Vete(Innehåller)
Ägg(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, mandel, mjölk, pekannöt och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1650 kJ
Energi400 kcal
Fett14 g
- Varav mättat fett2.1 g
Kolhydrat56 g
- Varav sockerarter42 g
Protein4.6 g
Salt0.5 g
Fiber0.8 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Switsbake Int AB

Org.nr: 556640-6517

Kontakt

Ängstuvägen 1

642 60 Malmköping

info@switsbake.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kladdkaka

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kladdkaka?

I en portion på 100g finns det 4.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kladdkaka?

Per 100g portion innehåller Kladdkaka 56g kolhydrater tillsammans med 14g fett.

Allergener

Innehåller Kladdkaka några allergener?

Kladdkaka innehåller följande allergener: vete och ägg.

Vilka allergener kan finnas i spår i Kladdkaka?

På grund av tillverkningsprocessen kan Kladdkaka innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, mandel, mjölk, pekannöt och valnöt.

Vem kan jag kontakta angående Kladdkaka?

Du kan kontakta Switsbake Int AB på följande sätt: E-post: info@switsbake.se. Adress: Ängstuvägen 1, 642 60 Malmköping.

←Tillbaka till Produkter