
Socker, ÄGG, VETEMJÖL, rapsolja, fettreducerat kakaopulver, glukossirap, salt, bakpulver hjorthornssalt, arom. Kan innehålla spår av: mjölk, mandel, valnötter, pekannötter, hasselnötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, mandel, mjölk, pekannöt och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 1650 kJ | 
| Energi | 400 kcal | 
| Fett | 14 g | 
| - Varav mättat fett | 2.1 g | 
| Kolhydrat | 56 g | 
| - Varav sockerarter | 42 g | 
| Protein | 4.6 g | 
| Salt | 0.5 g | 
| Fiber | 0.8 g | 
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Switsbake Int AB
Org.nr: 556640-6517
I en portion på 100g finns det 4.6g protein.
Per 100g portion innehåller Kladdkaka 56g kolhydrater tillsammans med 14g fett.
Kladdkaka innehåller följande allergener: vete och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kladdkaka innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, mandel, mjölk, pekannöt och valnöt.
Du kan kontakta Switsbake Int AB på följande sätt: E-post: info@switsbake.se. Adress: Ängstuvägen 1, 642 60 Malmköping.