Bjud dina gäster på en traditionell svensk kladdkaka. Den är härligt kladdig i mitten och har en djup chokladsmak. Servera den precis som den är eller värm upp den lätt först. Passar både som efterrätt på menyn eller till eftermiddagskaffet. Bakad i Uppland, en kladdkaka väger 1,2 kilo och en förpackning innehåller 4 stycken.
Storlek
1200gram
Socker, margarin (vegetabilisk olja (raps), vatten, vegetabilisk olja (kokos), fullhärdad rapsolja, emulgeringsmedel (E471), naturlig arom, salt, surhetsreglerande medel (E330), vitamin A), vetemjöl (VETEMJÖL, MALTMJÖL(KORN), mjölbehandlingsmedel (E300)), HELÄGGSMASSA (ÄGG* 99%), konserveringsmedel (E202), surhetsreglerande medel (E330), kakao, vatten, vanillinsocker (socker, potatisstärkelse, ethylvanillin), salt. *Från frigående höns.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn, vete och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1650 kJ |
Energi | 400 kcal |
Fett | 20 g |
- Varav mättat fett | 8.3 g |
Kolhydrat | 51 g |
- Varav sockerarter | 36 g |
Protein | 4.7 g |
Salt | 0.49 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 4.7g protein.
Per 100g portion innehåller Kladdkaka 51g kolhydrater tillsammans med 20g fett.
Kladdkaka innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn, vete och ägg.
Kladdkaka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.