Baka klassiska Kardemummakakor med färdig kakdeg. Låt degen tina och kubba sedan upp degen för uppkubbning och avbakning. Grädda sedan Kardemummakakorna i ugnen till önskad färg och konsistent. Producerade på Gotland med äkta smör för en traditionell smak. En degstång väger 325 gram och en förpackning innehåller 9 stänger.
Storlek
2925gram
VETEMJÖL, SMÖR , socker, ÄGGPULVER* (socker), kardemumma, bakpulver E503. *från frigående höns
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2150 kJ |
Energi | 510 kcal |
Fett | 28 g |
- Varav mättat fett | 18 g |
- Varav fleromättat fett | 0.3 g |
- Varav enkelomättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 57 g |
- Varav sockerarter | 22 g |
Protein | 7 g |
Salt | 0.52 g |
Fiber | 1.2 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 7g protein.
Per 100g portion innehåller Kardemummakaka kakdeg i stänger 57g kolhydrater tillsammans med 28g fett.
Kardemummakaka kakdeg i stänger innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg.
Kardemummakaka kakdeg i stänger tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.