Storlek
2380gram
VETEMJÖL, vatten, socker, smör (GRÄDDE, salt), ÄGGULEPULVER, farinsocker, sirap (sirap, salt), jäst, MJÖLKPULVER (VASSLEPULVER, rismjöl, modifierad potatisstärkelse (E1414), SMUMMJÖLKSPULVER, kokosolja), vanillinsocker, modifierad stärkelse, kanel, kardemumma, VASSLEPULVER (MJÖLK), modifierad potatisstärkelse, salt, fettpulver (vegetabiliskt fett (kokos), glukossirap, MJÖLKPROTEIN, stabiliseringsmedel (E451)), VETEGLUTEN, druvsocker, brödglans (maltodextrin, modifierad potatisstärkelse, VETESTÄRKELSE, dextros), förtjockningsmedel (E401), emulgeringsmedel (E472e av veg fett solroslecitin), modifierad stärkelse (potatis), naturlig arom, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1478 kJ |
Energi | 355 kcal |
Fett | 12 g |
- Varav mättat fett | 6.2 g |
Kolhydrat | 54 g |
- Varav sockerarter | 21 g |
Protein | 6.6 g |
Salt | 0.43 g |
Fiber | 2.3 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Switsbake Int AB
Org.nr: 556640-6517
I en portion på 100g finns det 6.6g protein.
Per 100g portion innehåller Kanelknut 54g kolhydrater tillsammans med 12g fett.
Kanelknut innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg och mjölk.
Kanelknut tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Switsbake Int AB på följande sätt: E-post: info@switsbake.se. Adress: Ängstuvägen 1, 642 60 Malmköping.