Baka klassisk Jitterbugg med färdig kakdeg. Låt degen tina och kubba sedan upp degen för uppkubbning och avbakning. Grädda sedan Jitterbuggen i ugnen till önskad färg och konsistent. Producerade på Gotland med äkta smör för en traditionell smak. En degstång väger 440 gram och en förpackning innehåller 6 stänger.
Storlek
440gram
VETEMJÖL, SMÖR, socker, ÄGGVITA*, potatisstärkelse, bakpulver E503 *från frigående höns
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1066 kJ |
Energi | 254 kcal |
Fett | 14 g |
- Varav mättat fett | 8.9 g |
- Varav fleromättat fett | 0.3 g |
- Varav enkelomättat fett | 4.1 g |
Kolhydrat | 29 g |
- Varav sockerarter | 17 g |
Protein | 3.5 g |
Salt | 0.3 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 3.5g protein.
Per 100g portion innehåller Jitterbugg 29g kolhydrater tillsammans med 14g fett.
Jitterbugg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk och ägg.
Jitterbugg tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.