Storlek
100gram
VETEMJÖL, socker, vatten, rapsolja, sylt (socker, hallon (30 %), vatten, hallon koncentrat (1%), förtjockningsmedel (E440, E401), surhetsreglerande medel (E330, E331, E333), konserveringsmedel E202, arom)), VETESTÄRKELSE, vetebrödsmargarin sg (Vegetabilisk olja (palm SG, raps), vatten, emulgeringsmedel E471, salt, smörarom(vegetarisk), surhetsreglerande medel E330, vitamin A och D)), ÄGGPULVER, bakpulver (E450 E500), glukossirap, stabiliseringsmedel (E1414), vaniljsocker, arom (SMÖR), emulgeringsmedel (E472e), färgämne (E160a), mjölbehandlingsmedel (E300), salt. Kan finnas spår av mandel, soja, valmo, valnöt, sesamfrö, hasselnötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1650 kJ |
Energi | 390 kcal |
Fett | 21 g |
- Varav mättat fett | 2.8 g |
- Varav fleromättat fett | 6.2 g |
- Varav enkelomättat fett | 12 g |
Kolhydrat | 46 g |
- Varav sockerarter | 25 g |
Protein | 3.7 g |
Salt | 0.16 g |
Fiber | 0.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 3.7g protein.
Per 100g portion innehåller Hallonmuffins med smuldeg 46g kolhydrater tillsammans med 21g fett.
Hallonmuffins med smuldeg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, ägg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Hallonmuffins med smuldeg innehålla spår av följande allergener: sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel och valnöt.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.