Storlek
220gram
Socker, margarin (vegetabiliskt fett och olja (palm, raps, kokos), vatten, salt, arom), VETEMJÖL, hallonfyllning 10% (socker, vatten, hallon 10%, glukos-fruktossirap, koncentrerad hallonjuice 1,5%, förtjockningsmedel (pektin, E509), surhetsreglerande medel (E330, E331), konserveringsmedel E202, färgämne karmin, koncentrerad fläderbärsjuice), ÄGG, glukossirap, MANDEL, aprikoskärnor, fuktighetsbevarande medel glycerol, ÄGGPULVER, konserveringsmedel (E202, E262), bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel (E471), färgämne karmin, arom, förtjockningsmedel (fruktkärnmjöl, guarkärnmjöl). Kan innehålla spår av: mjölk, valnöt, pekannöt, hasselnöt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg och mandel. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, hasselnöt, pekannöt, valnöt och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1700 kJ |
Energi | 410 kcal |
Fett | 18 g |
- Varav mättat fett | 6.5 g |
Kolhydrat | 59 g |
- Varav sockerarter | 40 g |
Protein | 4.5 g |
Salt | 0.45 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 84 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 84 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Switsbake Int AB
Org.nr: 556640-6517
I en portion på 100g finns det 4.5g protein.
Per 100g portion innehåller Hallonmazarin 59g kolhydrater tillsammans med 18g fett.
Hallonmazarin innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg och mandel.
På grund av tillverkningsprocessen kan Hallonmazarin innehålla spår av följande allergener: mjölk, hasselnöt, pekannöt, valnöt och nötter.
Du kan kontakta Switsbake Int AB på följande sätt: E-post: info@switsbake.se. Adress: Ängstuvägen 1, 642 60 Malmköping.