Baka med lätthet och servera glutenfria hallongrottor. Vår frysta kakdeg i stänger är den passar dig som vill skapa läckra hallongrottor utan besvär. Enkelt att kubba upp och baka av-Tillsätt bara hallonsylt och grädda färdigt kakorna i ugnen. En stång kakdeg väger 550 gram och en förpackning innehåller 6 stänger.
Storlek
550gram

Glutenfri mix (potatisstärkelse, socker, ÄGGVITEPULVER, modifierad stärkelse (E 1422), konsistensmedel (xantan), salt, färgämne (E160a), vanillin), SMÖR, krämpulver (socker, modifierad stärkelse (potatis), SKUMMJÖLKSpulver, vegetabilisk olja (kokos), förtjockningsmedel E 401, arom, salt, vanillin, färgämne E 160a).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller mjölk och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 1909 kJ | 
| Energi | 453 kcal | 
| Fett | 27.6 g | 
| - Varav mättat fett | 15.6 g | 
| - Varav fleromättat fett | 0.7 g | 
| - Varav enkelomättat fett | 4.8 g | 
| Kolhydrat | 48.8 g | 
| - Varav sockerarter | 18.3 g | 
| Protein | 3.4 g | 
| Salt | 0.6 g | 
| Fiber | 0.4 g | 
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 3.4g protein.
Per 100g portion innehåller Glutenfri Hallongrotta - kakdeg i s 48.8g kolhydrater tillsammans med 27.6g fett.
Glutenfri Hallongrotta - kakdeg i s innehåller följande allergener: mjölk och ägg.
Glutenfri Hallongrotta - kakdeg i s tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.