Donut dots med vit chokladtopping.
Storlek
20gram
Deg: VETEMJÖL, vegetabiliskt fett (palm), vatten, solrosolja, jäst, druvsocker, SOJAMJÖL, VASSLEPULVER, bakpulver (E450, E500), salt, emulgeringsmedel (E471, E481), SKUMMJÖLKSPULVER, mjölbehandlingsmedel (E300), färgämne (E160a). Glasyr 45%: Socker, vegetabiliskt fett (kokosnöt och palmkärna), VASSLEPULVER, LAKTOS, majsstärkelse, stabiliseringsmedel (E492), emulgeringsmedel (E322 solros). KAN INNEHÅLLA SPÅR AV ägg, hasselnöt, pecannöt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, sojabönor och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, nötter, hasselnöt och pekannöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2097 kJ |
Energi | 502 kcal |
Fett | 33 g |
- Varav mättat fett | 20 g |
- Varav fleromättat fett | 3.2 g |
- Varav enkelomättat fett | 9.4 g |
Kolhydrat | 45 g |
- Varav sockerarter | 22 g |
Protein | 5.3 g |
Salt | 0.9 g |
Fiber | 0.9 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 5.3g protein.
Per 100g portion innehåller Donut Dots White Chocolate 45g kolhydrater tillsammans med 33g fett.
Donut Dots White Chocolate innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk, sojabönor och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Donut Dots White Chocolate innehålla spår av följande allergener: ägg, nötter, hasselnöt och pekannöt.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.