- Livsmedel
 - Djupfryst
 - Kaffebröd/Degämne/Smördeg
 - Kakor
 - Chokladbröd kakdeg i stänger
 
Chokladbröd kakdeg i stänger
Baka klassiskt chokladbröd med färdig kakdeg. Låt degen tina och kubba sedan upp degen för uppkubbning och avbakning. Grädda sedan chokladbrödet i ugnen till önskad färg och konsistent. Producerade på Gotland med äkta smör för en traditionell smak. En degstång väger 300 gram och en förpackning innehåller 9 stänger.
Storlek
2700gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
VETEMJÖL, SMÖR, socker, MANDEL, kakao, bikarbonat, vanillinsocker (socker, modifierad VETESTÄRKELSE E1414, potatisstärkelse, ethylvanillin).
Allergeninformation för Chokladbröd kakdeg i stänger
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mandel och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
| Näringsämne | Per 100g | 
|---|---|
| Energi | 2300 kJ | 
| Energi | 560 kcal | 
| Fett | 35 g | 
| - Varav mättat fett | 21 g | 
| - Varav fleromättat fett | 1 g | 
| - Varav enkelomättat fett | 3 g | 
| Kolhydrat | 53 g | 
| - Varav sockerarter | 22 g | 
| Protein | 6.5 g | 
| Salt | 0.6 g | 
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
Vanliga frågor om Chokladbröd kakdeg i stänger
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Chokladbröd kakdeg i stänger?
I en portion på 100g finns det 6.5g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Chokladbröd kakdeg i stänger?
Per 100g portion innehåller Chokladbröd kakdeg i stänger 53g kolhydrater tillsammans med 35g fett.
Allergener
Innehåller Chokladbröd kakdeg i stänger några allergener?
Chokladbröd kakdeg i stänger innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mandel och mjölk.
Vilka allergener kan finnas i spår i Chokladbröd kakdeg i stänger?
Chokladbröd kakdeg i stänger tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Chokladbröd kakdeg i stänger?
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.