Choklad och Kokossockerkaka

Banquet d'Or

Choklad och Kokossockerkaka

Storlek

104gram

Choklad  och Kokossockerkaka

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Ingredienser: socker; vatten; vegetabilska oljor och fetter (raps; palm;solros); kokos (10,5%); ÄGG; mjöl (VETE); stärkelse (VETE); modifieradstärkelse; kakaopulver (1,5%); ÄGGpulver; glukossirap; bakpulver ochämnen med liknande funktion (E341; E450i; E500); skumMJÖLKspulver; salt;vasslepulver (MJÖLK); emulgeringsmedel (E471 (SOJA); E472b (SOJA);E472e; E471; E472a); dextros; invertsocker; surhetsreglerande medel(citronsyra; E331); geleringsmedel (E440; xantangummi); helMJÖLKspulver;naturligt smakämne; stärkelse; MJÖLK; MJÖLKprotein; stabiliseringsmedel(E450); förtjockningsmedel (E401); färgämne (karotener; E101i); LAKTOS(MJÖLK); MJÖLKfett; smakämne. Kan innehålla spår av: soja, valnötter,hasselnötter, mandel, pekannötter, pistaschmandlar.Denna produkt kan innehålla kärnor och hårda bitar.

Allergeninformation för Choklad och Kokossockerkaka

Hasselnöt(Kan innehålla)
Laktos(Innehåller)
Mandel(Kan innehålla)
Mjölk(Innehåller)
Pekannöt(Kan innehålla)
Pistaschmandel(Kan innehålla)
Valnöt(Kan innehålla)
Vete(Innehåller)
Ägg(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos, mjölk, vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, mandel, pekannöt, pistaschmandel och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1675 kJ
Energi402 kcal
Fett26 g
- Varav mättat fett9.4 g
Kolhydrat37 g
- Varav sockerarter25 g
Protein4 g
Salt0.18 g
Fiber2.6 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.

Förvaringstemperatur

-25°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 540 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Nederländerna

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Choklad och Kokossockerkaka

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Choklad och Kokossockerkaka?

I en portion på 100g finns det 4g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Choklad och Kokossockerkaka?

Per 100g portion innehåller Choklad och Kokossockerkaka 37g kolhydrater tillsammans med 26g fett.

Allergener

Innehåller Choklad och Kokossockerkaka några allergener?

Choklad och Kokossockerkaka innehåller följande allergener: laktos, mjölk, vete och ägg.

Vilka allergener kan finnas i spår i Choklad och Kokossockerkaka?

På grund av tillverkningsprocessen kan Choklad och Kokossockerkaka innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, mandel, pekannöt, pistaschmandel och valnöt.

Vem kan jag kontakta angående Choklad och Kokossockerkaka?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.