Choklad och Kokossockerkaka
Storlek
104gram
Ingredienser: socker; vatten; vegetabilska oljor och fetter (raps; palm;solros); kokos (10,5%); ÄGG; mjöl (VETE); stärkelse (VETE); modifieradstärkelse; kakaopulver (1,5%); ÄGGpulver; glukossirap; bakpulver ochämnen med liknande funktion (E341; E450i; E500); skumMJÖLKspulver; salt;vasslepulver (MJÖLK); emulgeringsmedel (E471 (SOJA); E472b (SOJA);E472e; E471; E472a); dextros; invertsocker; surhetsreglerande medel(citronsyra; E331); geleringsmedel (E440; xantangummi); helMJÖLKspulver;naturligt smakämne; stärkelse; MJÖLK; MJÖLKprotein; stabiliseringsmedel(E450); förtjockningsmedel (E401); färgämne (karotener; E101i); LAKTOS(MJÖLK); MJÖLKfett; smakämne. Kan innehålla spår av: soja, valnötter,hasselnötter, mandel, pekannötter, pistaschmandlar.Denna produkt kan innehålla kärnor och hårda bitar.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller laktos, mjölk, vete och ägg. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt, mandel, pekannöt, pistaschmandel och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1675 kJ |
Energi | 402 kcal |
Fett | 26 g |
- Varav mättat fett | 9.4 g |
Kolhydrat | 37 g |
- Varav sockerarter | 25 g |
Protein | 4 g |
Salt | 0.18 g |
Fiber | 2.6 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Nederländerna
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 4g protein.
Per 100g portion innehåller Choklad och Kokossockerkaka 37g kolhydrater tillsammans med 26g fett.
Choklad och Kokossockerkaka innehåller följande allergener: laktos, mjölk, vete och ägg.
På grund av tillverkningsprocessen kan Choklad och Kokossockerkaka innehålla spår av följande allergener: hasselnöt, mandel, pekannöt, pistaschmandel och valnöt.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.