Baka klassisk Bondkaka med färdig kakdeg. Låt degen tina och kubba sedan upp degen för uppkubbning och avbakning. Grädda sedan Bondkakan i ugnen till önskad färg och konsistent. Producerade på Gotland med äkta smör för en traditionell smak. En degstång väger 550 gram och en förpackning innehåller 6 stänger.
Storlek
3300gram
VETEMJÖL, SMÖR , strösocker, MANDEL, sirap, ÄGG* (emulgeringsmedel E471, E475, konserveringsmedel E202, surhetsregelerandemedel E330), surhetsreglerandemedel E500, kanel *från frigående höns
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, mjölk, nötter och ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 2000 kJ |
Energi | 480 kcal |
Fett | 26 g |
- Varav mättat fett | 15 g |
- Varav fleromättat fett | 1 g |
- Varav enkelomättat fett | 3 g |
Kolhydrat | 55 g |
- Varav sockerarter | 26 g |
Protein | 6 g |
Salt | 0.41 g |
Fiber | 1.6 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 6g protein.
Per 100g portion innehåller Bondkaka deg i stång 55g kolhydrater tillsammans med 26g fett.
Bondkaka deg i stång innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, mjölk, nötter och ägg.
Bondkaka deg i stång tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.