Storlek
2160gram
Vatten, strösocker, VETEMJÖL, rapsolja, blåbär, socker, majsmjöl, glukossirap, rismjöl, alfa-cyklodextrin, bakpulver (E450, E500), VETEGLUTEN, modifierad stärkelse, salt, kardemummakärnor, Förtjockningsmedel (E440), fruktsocker, emulgeringsmedel (E322), emulgeringsmedel (E471), naturlig arom, Surhetsreglerande medel (E330), Konserveringsmedel (E202). 9.5% Blåbär ursprung EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1380 kJ |
Energi | 330 kcal |
Fett | 14 g |
- Varav mättat fett | 1.2 g |
Kolhydrat | 46 g |
- Varav sockerarter | 26 g |
Protein | 2.8 g |
Salt | 0.68 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 2.8g protein.
Per 100g portion innehåller Vegansk Muffins Blåbär Kardemumma 46g kolhydrater tillsammans med 14g fett.
Vegansk Muffins Blåbär Kardemumma innehåller allergenet vete.
Vegansk Muffins Blåbär Kardemumma tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.