- Livsmedel
- Djupfryst
- Kaffebröd/Degämne/Smördeg
- Degämne kaffebröd
- Pekanwienerbröd
Pekanwienerbröd
Storlek
85gram
Ingredienser & Allergener
Ingredienser
INGREDIENSER: Vegetabiliskt fett och olja (segregerad palm, raps, kokos), VETEMJÖL (EU), vatten, socker, farinsocker, PEKANNÖTTER (3,5 %), modifierad potatisstärkelse, jäst, pastöriserad ÄGGULA, salt, vegetabiliska emulgeringsmedel (E471, E472), VASSLEPULVER (MJÖLK), konsistensmedel (E953), naturlig arom, stabiliseringsmedel (E440, E412, E401, E516, E450), färgämne (E170, E160a), MJÖLKPULVER, mjölbehandlingsmedel (amylas, xylanas, E300), glukossirap, geléringsmedel (E406), surhetsreglerande medel (E330), MJÖLKPROTEIN, A-vitamin. Glasyr av sirapskaraktär (glukossirap (innehåller SVAVELDIOXID), socker, vatten, lönnsirap, melass, naturlig arom, surhetsreglerande medel (E500, E507)). Kan innehålla spår av hasselnötter och mandel.
Allergeninformation för Pekanwienerbröd
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, pekannöt, mjölk, laktos, svaveldioxid eller sulfit, ägg, spannmål som innehåller gluten och nötter. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där hasselnöt och mandel hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1807 kJ |
Energi | 434 kcal |
Fett | 30 g |
- Varav mättat fett | 11 g |
Kolhydrat | 37 g |
- Varav sockerarter | 18 g |
Protein | 4.2 g |
Salt | 0.4 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Abdon Food AB
Org.nr: 556049-8403
Vanliga frågor om Pekanwienerbröd
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Pekanwienerbröd?
I en portion på 100g finns det 4.2g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Pekanwienerbröd?
Per 100g portion innehåller Pekanwienerbröd 37g kolhydrater tillsammans med 30g fett.
Allergener
Innehåller Pekanwienerbröd några allergener?
Pekanwienerbröd innehåller följande allergener: vete, pekannöt, mjölk, laktos, svaveldioxid eller sulfit, ägg, spannmål som innehåller gluten och nötter.
Vilka allergener kan finnas i spår i Pekanwienerbröd?
På grund av tillverkningsprocessen kan Pekanwienerbröd innehålla spår av följande allergener: hasselnöt och mandel.
Vem kan jag kontakta angående Pekanwienerbröd?
Du kan kontakta Abdon Food AB på följande sätt: Telefon: 042-29 51 00. E-post: info@finax.se. Adress: Box 15023, 250 15 Helsingborg.