Äpplemuffins fylld med äpplesylt och vaniljkräm toppad med kanelsocker.
Storlek
100,000gram
Socker, vatten, VETEMJÖL, rapsolja, sylt (socker, äpplen (35 %), vatten, förtjockningsmedel (E440, E401), surhetsreglerande medel (E 330, E333), konserveringsmedel E202, naturlig arom), vaniljkräm (vatten, socker, KÄRNMJÖLKSPULVER, vegetabilisk fett (kokos) , modif ierad stärkelse E1442, konserveringsmedel E202, salt, vaniljarom (arom, vaniljextrakt, naturlig arom), färgämne (E160a, E101)), VETE STÄRKELSE, ÄGGPULVER, bakpulver (E450, E500), glukossirap, stabiliseringsmedel E1414, vaniljsocker, kanel, arom (SMÖR), emulgeringsm edel E472e, färgämne E160a, salt. Kan innehålla spår av mandel, hasselnöt, valnöt och sesamfrö.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel och valnöt hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1450 kJ |
Energi | 340 kcal |
Fett | 17 g |
- Varav mättat fett | 2.6 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 26 g |
Protein | 3.2 g |
Salt | 0.18 g |
Fiber | 0.7 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 3.2g protein.
Per 100g portion innehåller Muffins Äpple & Kanel 43g kolhydrater tillsammans med 17g fett.
Muffins Äpple & Kanel innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, laktos, mjölk och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Muffins Äpple & Kanel innehålla spår av följande allergener: sojabönor, sesamfrön, hasselnöt, mandel och valnöt.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.