Storlek
2400gram
VETEMJÖL, vatten, mandelsmaksfyllning, bagerivetemjöl extra (VETEMJÖL, mjölbehandlingsmedel (amylas, askorbinsyra)), socker, vegetabilisk olja, kardemummakärnor, jäst, bakpulver (E450, E500), färgämne (E160a), salt, vanillin.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1314 kJ |
Energi | 314 kcal |
Fett | 8.5 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 52 g |
- Varav sockerarter | 16 g |
Protein | 6.1 g |
Salt | 0.48 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 6.1g protein.
Per 100g portion innehåller Karlsbaderbulle 52g kolhydrater tillsammans med 8.5g fett.
Karlsbaderbulle innehåller allergenet vete.
Karlsbaderbulle tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.