Kanelsnäcka stor

Bonjour

Storlek

100gram

Kanelsnäcka stor

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, socker, vegetabiliskt fett och olja (palm, raps), jäst/gjær, VETEGLUTEN, modifierad stärkelse, salt, kanel, aprikoskärnor, kardemumma, emulgeringsmedel (E472e), glukossirap, naturlig arom (vanilj), mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk, ägg, mandel.

Allergeninformation för Kanelsnäcka stor

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Mjölk(Kan innehålla)
Ägg(Kan innehålla)
Nötter(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, ägg och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1260 kJ
Energi299 kcal
Fett7.3 g
- Varav mättat fett3 g
Kolhydrat50 g
- Varav sockerarter15 g
Protein7 g
Salt0.42 g
Fiber2.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Estland

Företag

Lantmännen Unibake

Org.nr: 556186-7796

Kontakt

Box 1644

701 16 Örebro

Tel: 010-556 50 00

info@unibake.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Kanelsnäcka stor

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Kanelsnäcka stor?

I en portion på 100g finns det 7g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Kanelsnäcka stor?

Per 100g portion innehåller Kanelsnäcka stor 50g kolhydrater tillsammans med 7.3g fett.

Allergener

Innehåller Kanelsnäcka stor några allergener?

Kanelsnäcka stor innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Kanelsnäcka stor?

På grund av tillverkningsprocessen kan Kanelsnäcka stor innehålla spår av följande allergener: mjölk, ägg och nötter.

Vem kan jag kontakta angående Kanelsnäcka stor?

Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.