Storlek
1350gram
Vatten, socker, bagerivetemjöl (VETEMJÖL, VETEGLUTEN, maltmjöl av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, amylas, xylanas), muffins koncentrat grays (VETEMJÖL, socker, modifierad stärkelse E1414, VASSLEPULVER (MJÖLK), salt, vegetabiliskt olja (raps), bakpulver (E450, E500), emulgeringsmedel E471, ÄGGVITEPULVER, arom, stabiliseringsmedel E415, färgämne E160a, mjölbehandlingsmedel E300.), rapsolja, hallon, HELÄGGSPULVER, glukossirap, Förtjockningsmedel (E440), fruktsocker, Surhetsreglerande medel (E330), Konserveringsmedel (E202). 5.5% Hallon, ursprung EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete, ägg, mjölk och laktos. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1427 kJ |
Energi | 341 kcal |
Fett | 17 g |
- Varav mättat fett | 2.1 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 25 g |
Protein | 4.2 g |
Salt | 0.96 g |
Förvaras i -26°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
-26°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Grays Bakery AB
Org.nr: 556487-9442
I en portion på 100g finns det 4.2g protein.
Per 100g portion innehåller Hallonmuffins 43g kolhydrater tillsammans med 17g fett.
Hallonmuffins innehåller följande allergener: vete, ägg, mjölk och laktos.
Hallonmuffins tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Grays Bakery AB på följande sätt: Telefon: 08-7159520. E-post: info@graysbakery.se. Adress: Sprängarvägen 13-17, 132 38 Saltsjö-Boo.